Finding what you love.

LOSLATEN EN OVERSTIJGEN

Schrijver en filosoof Charles Bukowski schreef, ‘Find what you love, and let it kill you.’ Op een poëtische manier bedoelde hij, ‘Ontdek wat jou gelukkig maakt en durf daar volledig voor te gaan.’ Een proces van loslaten en overstijgen. Loslaten wat je niet langer dient, en het leren doorzien van je denken en je doen. Jezelf losmaken van gedachtepatronen en routinehandelingen die je blijven beperken. Optimaal leven. Iets wat psycholoog Mihály Csíkszentmihályi, ‘Flow’ noemt, en wat Boeddhisten misschien wel bedoelen met ‘Verlicht Leven’. Als je betekenis en plezier kunt vinden in je leven en je werk, dan volgt de rest vanzelf.

Meer van jezelf worden.

JOUW LEVEN OP JOUW MANIER

Verandering is spannend. En iets aan jezelf veranderen is misschien wel het meest spannend. Het is nieuw. Het is onbekend. Maar verandering betekent niet per definitie een ander persoon worden. Integendeel, in mijn ogen betekent verandering juist meer van jezelf worden. Iets doen met je leven dat waardevol is en je plezier geeft. Het kan een enorm verschil maken. Veel dingen vallen namelijk buiten onze controle, maar jezelf beter leren kennen, meer inzicht krijgen in waarom je hier bent en wat je graag doet, heb je helemaal zelf in handen. Verandering vraagt moed, maar het is het meer dan waard. Verandering is het startpunt om jouw leven op jouw manier in te richten.

Leiderschap over jouw leven.

VERBINDEN MET JOUW EIGEN KRACHT

Ik ben er van overtuigd dat ieder mens zelf in staat is om zijn of haar leven vorm te geven. Maar op sommige momenten is het prettig om hulp te krijgen. Iemand die met je meedenkt, iemand die zaken structureert en verduidelijkt. En dat is precies wat ik doe. Het is mijn missie om mensen in hun persoonlijke ontwikkeling te voorzien van helderheid. In denken, voelen én doen. Om ze op die manier te verbinden met hun eigen kracht en wijsheid, zodat zij hun leven kunnen inrichten zoals zij dat willen.